Låt oss skapa dina nya fönster

Fönster Uppsala

Vi tar fram och monterar många olika typer av fönster och hjälper dig att hitta fönster som passar just dig och ditt hus.

Byggföretag Uppsala målar utvändigt och invändigt precis som på bilden

Experter på fönster i Uppsala

Måttbeställ dina fönster hos oss. Vi tar fram allt från träfönster i gediget trä till nästintill underhållsfria aluminumfönster. Till dessa kan du göra en mängd tillval. Vi förstår hur viktigt det är att fönstren passar stilen på huset och dess arkitektur. Alla våra fönster är även anpassade och utvecklade för att passa vårt hårda nordiska klimat. Inte nog med det så är de utvecklade efter dagens miljökrav på energibesparing. Detta utan att fönstren tappar i kvalitét. Kontakta oss så berättar vi mer.

När du ska byta fönster finns vissa saker att tänka på

  1. Material

Välj fönster efter övrigt material och behov. Ska du ha gedigna träfönster eller underhållsfria fönster i aluminium? Åt vilket vädersträck är fönstret placerat? Vilken typ av glas fungerar bäst? Är placeringen av fönstret i källarplan eller högst upp på fasaden? 

  1. Funktion

Hos oss kan du välja olika sorters fönster. Du kan välja vridfönster, utåt- eller ingående sidohängda eller fasta fönster. 

  1. Utseende

De fönster som skapats med äldre stil kan man med hjälp av dagens teknik återskapa. Det går att göra med hjälp av olika spröjslösneingar, fönsterbrädor och foder. Fönsters tillbehör så som handtag, myggnät och markiser påverkar fönstrets karaktär. Till alla fönster och dess stilar finns också olika altandörrar att välja mellan. Det finns även passande ytterdörrar för att få den totala helheten att stämma harmoniskt. 

  1. Energieffektivitet

Dina fönster består av olika sorters glas. Beroende på vilket glas du väljer att använda till dina fönster kan du spara mycket energi. Normalt brukar man räkna med att ca 35% av värmen i huset försvinner ut genom fönstret. Hur energieffektivt ett fönster mäts i något som kallas U-värde. Desto lägre U-värde, desto energieffektivare fönster. 

Vi på Björkmans bygg hjälper gärna till att planera, ge tips på fönster och olika modeller samt passande tillbehör. Har du några funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Skicka efter en kostnadsfri offert

Fyll enkelt i uppgifterna nedan och skicka in. Vi återkommer så fort vi kan.