Vi älskar att vara hantverkare

Om oss

Vi har skapat oss en lång erfarenhet inom hantverkaryrket
och hjälper er gärna med ert projekt.

Byggföretag i Uppsala med medarbetare som är experter på renovering, nybyggnation, altanbyggen, köksrenoveringar och mera

Du som kund är vår viktigaste prioritet

Björkmans byggs historia

2016 startades företaget M Björkmans Bygg AB i Östhammar av Mathias Björkman. Det brinnande intresset för trä och serviceyrket var det som gjorde att Mathias äntligen tog steget och många nöjda kunder har det blivit sedan starten! Vi hittar alltid lösningen som är bäst för kunden. Alla byggprojekt ser olika ut därför försöker vi alltid hitta nya lösningar, lösningar som är bäst för kunden. Att lyssna och förstå är en viktig pusselbit som vi jobbar hårt efter.

”Jag brinner för att hjälpa från idé till slutfört projekt – du som kund är viktigaste hos oss”

Mathias Björkman, VD – M Björkmans Bygg AB

Kan verkligen tipsa om Björkmans Bygg för både små och stora projekt! De hjälper oss bland annat med att totalrenovera och bygga ut ett charmigt sekelskiftestorp enligt konstens alla regler. Det har varit väldigt bra kommunikation både innan och under projektet och det finns en noggrannhet i detaljerna där man verkligen lyssnar på kunden och är måna om att få det rätt. Detta gör att man känner sig trygg under hela processen. Mina varmaste rekommendationer!

Anna Chevalièr Welander

Nöjd kund

Skicka efter en kostnadsfri offert

Fyll enkelt i uppgifterna nedan och skicka in. Vi återkommer så fort vi kan.