Tjänster av hög kvalitet

Vill du veta mer om vårt utbud eller vill beställa en kostnadsfri offert?
Kontakta oss via knapparna så hjälper vi er.

Behöver du våra tjänster?

Vi har ett brett utbud av tjänster och en bred styrka av kompetens. Vi hjälper er gärna med allt från att bygga altan, detaljarbete på fönster, måla hus eller hela byggprojekt inom totalentreprenad. Läs mer på respektive tjänst och hitta information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Har ni några övriga funderingar får ni gärna kontakta oss eller beställa en kostnadsfri offert.

Renovering Uppsala Björkmans bygg fixar allt inom snickeri

Renovering

Vi utför alla typer av renoveringar i Uppsala. Med lång erfarenhet av olika typer av renoveringar anpassar vi oss efter kundens önskemål och levererar ett slutresultat i toppklass.

Byggföretag som utför nybyggnation i Uppsala.

Nybyggnad

Vi utför allt inom nybyggnation, från mindre projekt som staket till mer omfattande byggarbeten som garage och attefallshus. Vi hjälper dig gärna både att planera och genomföra ditt byggprojekt!

byggföretag med expertis inom tillbyggnation i Uppsala.

Tillbyggnad

Tillbyggnad är det perfekta valet när du behöver större boyta eller önskar mer utrymme i ett specifikt rum. Vi utför de flesta om- & tillbyggnationer i Uppsala och hjälper gärna till att planera din tillbyggnad.

Anlita oss för totalentreprenad i Uppsala.

Totalentreprenad

Att anlita oss för totalentreprenad i Uppsala är ett enkelt sätt att genomföra ditt byggprojekt. Vid totalentreprenad tar vi hand om allt från projektering till utförande av ditt byggprojekt. Vi arbetar alltid utifrån dina önskemål och levererar ett slutresultat som du blir nöjd med.

Vi spacklar, slipar och målar i Uppsala.

Måleri

Vi har lång erfarenhet av måleri och erbjuder vår hjälp med målning och tapetsering. Vi tar självklart även hand om spackling och slipning och kommer gärna med färgförslag om du är osäker på vad du ska välja.

vi utför köksrenovering och hjälper dig bygga nytt kök i Uppsala.

Kök

Köket är husets hjärta och vi tycker det är viktigt att alla husägare trivs i sina kök. Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar och arbetar alltid utifrån kundens önskemål om funktion och design.

Hantverkare i Uppsala är proffs på att montera fönster

Fönster

Vi är experter på att ta fram och montera fönster i Uppsala. Hos oss kan du måttbeställa många olika typer av fönster av hög kvalitet och få dem monterade av våra duktiga montörer.

Vi utför badrumsrenovering i Uppsala.

Badrum

Att renovera badrum behöver inte nödvändigtvis ta lång tid. Vi är experter på badrumsrenoveringar och arbetar snabbt och effektivt efter kundens önskemål. Vi levererar ett snyggt, stilrent och funktionellt badrum på kortare tid än många andra byggföretag i Uppsala.

Byggföretag Uppsala har byggt hela altanen framför det röda huset på bilden åt en nöjd kund

Altan

Altaner är ett av våra expertområden och vi har byggt många altaner anpassade helt efter kunders behov och tomtens förutsättningar. Vill du bygga altanen du alltid drömt om? Kontakta oss så hjälper vi dig!