Här finns en del av våra tjänster som vi erbjuder. Är du nyfiken eller vill ha ett kostnadsförslag på ett projekt? Vänligen ta kontakt med oss så löser vi det!

Byggnation

Vi bygger det mesta, allt från staket, altaner, till friggebodar, garage och attefallshus! Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er så ta kontakt med oss!

Renovering

Vi renoverar hus både invändigt och utvändigt! Allt ifrån köks renovering & badrums renovering till fasad renovering, panel byte, fönster byte. Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er med din renovering så ta kontakt med oss!

Inredning

Vi bygger olika sorters inredningar, allt efter kundens önskemål! Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er med ditt kommande inrednings projekt så ta kontakt med oss!

Finsnickerier

Vi sysslar en del med finsnickerier stora som små! Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er så ta kontakt med oss!

Markskruv

Vi monterar markskruv plint som är ett alternativ till betong plinten. Ingen åverkan på mark runt omkring, går snabbt, mycket billigare än att anlita hantverkare för att gjuta betong plint. Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er med markskruvar så ta kontakt med oss!

Målning

Vi spacklar, slipar och målar. Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er med målning så ta kontakt med oss!

Fasadtvätt med ultra rent vatten

Vi tvättar fasader, fönster, skyltar med hjälp av kranvatten som vi renar så det blir ultra rent vatten. Vi tvättar endast med rinnande vatten inget högtryck, helt utan kemikalier. Om du vill ta reda på om vi kan hjälpa just dig/er med att tvätta med ultra rent vatten så ta kontakt med oss!